Naevias linkbuilding pakketten van de hoogste kwaliteit

Meest gekozen
Linkbuilding Budget
originele prijs: €1.099,-
599
Alleen de basis-features
Get started in no time!
Geavanceerde Linkbuilding
Blog artikelen
Guest Posting
Dagelijks Ranking Rapport
Bekijk pakket
Linkbuilding Ultimate
originele prijs: €3.499,-
2.899
Ons meest complete pakket
If you only want the best
Concurrentie Analyse
Zoekwoorden Onderzoek (max. 50 pag.)
Social Fortress (Premium)
Link acquisitie (Premium)
Business Citations (Premium)
Link Outreach (Premium)
Sociale Signalen (Premium)
Premium Geavanceerde Linkbuilding
11 blog artikelen
Premium Guest Posting
Bekijk pakket

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding is een proces waarbij websites in staat zijn om links te creëren of te verkrijgen van andere websites om hun eigen autoriteit binnen zoekmachines te verhogen en uiteindelijk meer websitebezoekers te genereren, wat zich vertaalt naar meer verkopen en omzet. Linkbuilding is een belangrijke taak die alle bedrijven die SEO gebruiken, herhaaldelijk moeten uitvoeren om een hogere positie te bereiken en te behouden voor zoekopdrachten in bijvoorbeeld Google, Bing of Yahoo.

Linkbuilding is ook een proces waar beginners en gemiddelde marketers en SEO specialisten vaak mee worstelen. Dit is namelijk waar de ervaring en getrainde vaardigheden van een professionele linkbuilding specialist van pas komen. Als u een bedrijfswebsite heeft dat worstelt met meer verkeer genereren, dan bent u hier aan het juiste adres om meer bezoekers naar uw website te krijgen met behulp van de ongeëvenaarde linkbuilding strategieën van Naevias.

Hoe was linkbuilding vroeger?

Vroeger werden zoekmachines zoals Yahoo en Alta Vista (kent u die nog?) beschouwd als de dominante spelers bij het zoeken op internet. Deze zoekmachines indexeerden hun pagina’s alleen op de inhoud of tekst van de webpagina’s.

Toen, slechts twee jaar na de eeuwwisseling in 2002, gebeurde ‘Google’ en het legendarische Page Rank-algoritme was een gamechanger binnen de zoekmachine-wereld. In plaats van eenvoudigweg website inhoud te analyseren, richtte Google zich op de ‘waarde’ van de inhoud. Google begon de geïndexeerde pagina’s te beoordelen op basis van het aantal websites dat aan de pagina was gelinkt, zoals in: hoeveel websites, personen en links zijn er gekoppeld aan, en van die pagina.

Reis 20 jaar verder in de tijd en links worden nog steeds beschouwd als de ruggengraad van zoekmachine optimalisatie strategieën. De reden waarom linkbuilding de favoriete meetlat van Google is en waarschijnlijk ook blijft is omdat je een link van een andere website moeilijk kunt namaken. In tegenstelling tot inhoud en tekst van een pagina, wat je elke dag opnieuw kunt aanpassen, staan links van andere websites vast en is deze manier van ‘waarde’ meten een stuk betrouwbaarder. Ongeacht welke technieken iemand gebruikt voor hun linkbuilding, blijft het de waarde van die links wat het echte verschil zal maken.

Linkbuilding uitbesteden

Je zou dus kunnen zeggen dat linkbuilding het fundament van al uw SEO inspanningen is. Probleem is, link building kan een moeizaam en vaak verwarrend proces zijn. Dit is waar de expertise van een Naevias linkbuilding specialist zich aandient. Vaak hebben interne teamleden niet de vaardigheden die nodig zijn voor effectieve linkbuilding.

Wat nog vaker voorkomt is dat ondernemers en MKB-bedrijven die net beginnen, niet het budget hebben om een gekwalificeerde linkbuilding specialist in dienst te nemen die de taak uit handen neemt. Hierdoor gaan ze naar een lager prijssegment en komen ze in moeilijkheden omdat de links niet van hoge kwaliteit zijn of de goedkope ‘linkbuilding specialist’ black hat SEO technieken heeft gebruikt. Dit gaat tegen het beleid van Google en andere zoekmachines in en zal bijna altijd worden bestraft met het de-indexeren van uw website waardoor uw bedrijf helemaal stil komt te liggen. In beide situaties is het helaas de ondernemer zelf die het meeste verlies maakt.

Als u ooit zelf eens heeft geprobeerd om een backlink profiel op te bouwen, weet u dat dit een vervelend en frustrerend proces kan zijn. Daarom wordt er vaak geadviseerd om uw linkbuilding en SEO uit te besteden aan een toegewijd bedrijf of zelfstandige specialist. Omdat u bij het linkbuilding uitbesteden alleen betaald voor de resultaten die u krijgt en de specialist of SEO bedrijf een reputatie heeft hoog te houden, is uw linkbuilding uitbesteden in vergelijking met een intern team dat uw linkbuilding SEO gaat aanpakken, vaak de beste optie.

Naast dat u een specialist ter beschikking heeft die altijd beschikbaar is om u zijn/haar expertise aan te bieden, is het een geweldige manier om uw tijd en geld te besparen. Om nog maar te zwijgen over de extra ruimte die u bespaart op het kantoor en in uw portemonnee door geen extra set handen in te huren op kantoor. Linkbuilding uitbesteden is verreweg de meest economische manier om het algoritme van Google aan te pakken met SEO linkbuilding en hoger in Google te komen.

Naevias Linkbuilding pakketten

Het goede nieuws is dat wij SEO en linkbuilding pakketten hebben samengesteld die expertise van het hoogste niveau combineren met onze meest innovatieve en grensverleggende SEO strategieën. In feite kunt u heel eenvoudig de professionele diensten van een bekwame linkbuilding specialist aanschaffen door een van de drie linkbuilding pakketten te kiezen die het beste bij uw bedrijf past.

De reden dat onze linkbuilding specialisten drie servicepakketten hebben samegesteld, is omdat bedrijven zich in verschillende stadia bevinden en als gevolg daarvan verschillende activiteiten nodig hebben om hun onderneming voorop te laten lopen. Dit betekent dat bedrijven van elke omvang kunnen profiteren van de beschikbare pakketten om toegang te krijgen tot backlinks van hoge kwaliteit en zo, als succesvolle onderneming, door kunnen groeien.

Linkbuilding specialisten van Naevias Digital Marketing & SEO hebben vele jaren ervaring en zijn up-to-date met de nieuwste SEO- en backlink technieken. De linkbuilding pakketten die wij aanbieden zorgen er dan ook voor dat uw bedrijfswebsite in de startblokken komt te staat, waardoor het voor u eenvoudiger wordt om uw bedrijf in eigen tempo op te schalen en uit te breiden naar het succesvolle bedrijf waar u al die tijd naartoe heeft gewerkt.

Kunnen we u misschien helpen?

Laat een Naevias linkbuilding expert uitzoeken welk pakket het beste bij u past.

Bent u klaar voor de eerste pagina van Google?

Kom achter de grootste kansen om uw zoekresultaten te verbeteren en uw omzet te verhogen met een gratis SEO consult

Ik wil eerste pagina resultatenHOE STAAT MIJN WEBSITE SEO ER NU VOOR