*prijs is eenmalig en exclusief BTW

Weet je niet zeker of dit het juiste pakket voor je is? Je kunt pakketten vergelijken of we kunnen je helpen met het selecteren welk pakket het beste bij jouw bedrijf past.

Wat zijn guestposts en hoe worden deze gebruikt?

een questpost is precies wat het woord zegt: een “gast” post. de onderwerpen van de guestposts die we voor u schrijven zullen betrekking hebben op uw onderneming en hebben een link die terug zal verwijzen naar uw website. Aangezien websitebeheerders hoge kwaliteit artikelen vereisen en Naevias deze kan leveren, kunnen we uw bedrijf op veel bekende sites laten vermelden.

Helpt bloggen met SEO?

Jazeker helpt dit bij uw SEO! Met nieuwe content dat u creëert, komen er nieuwe mogelijkheden om te ranken voor een nieuw zoekwoord dat relevant is voor uw bedrijf. Hoe meer blogs van hoge kwaliteit u maakt, hoe breder het vangnet dat u gebruikt voor de organische zoekresultaten van uw branche.

Bevat dit pakket ook on-page SEO?

Nee, dit is een linkbuilding pakket en hier zit dus geen on-site SEO bij. Met dit pakket ligt de focus puur op het bouwen van links en het “off-site” gedeelte van een zoekmachine marketing campagne. Wilt u wel on-site SEO bij uw pakket krijgen, neem dan hier eens een kijkje.

Wat is on-page SEO?

On-page SEO verwijst naar tactieken die op individuele pagina’s van een website worden gebruikt om dezw te helpen bij een hogere ranking in zoekmachines. On-page SEO omvat zowel de content op de pagina als de HTML-code van een pagina (beeldoptimalisatie, trefwoordoptimalisatie, Schema-opmaak en meer), maar geen externe koppelingen en andere externe signalen.

Zijn de SEO- en linkbuilding pakketten eenmalige prijzen?

Ja, alle pakketten die te zien zijn op onze website zijn pakketten met eenmalige prijzen.

Wordt er ook content voor mijn website geleverd?

Ja dat doen we. We zullen de bestaande inhoud van uw website optimaliseren om het voor algoritmes makkelijker te maken en we zullen ook hoogwaardige inhoud onderzoeken en schrijven voor het blog van uw website. Als u nog geen blog op uw site heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, we zullen het volledig voor u opzetten en instellen.

Volgen jullie de richtlijnen voor webmasters van Google?

Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van Google’s en andere zoekmachines hun terms of service en richtlijnen. De reden is dat wij niet vertrouwen op zogenaamde black-hat SEO strategieën (SEO technieken die tegen te terms of service van zoekmachines ingaan) en deze nooit vertrouwd hebben.

Hoe kan ik de resultaten volgen?

Dit verschilt per pakket. U ontvangt bij elk pakket maandelijkse rapporten die laten zien hoe uw prestaties zijn verbeterd. Bij sommige pakketten leveren wij ook dagelijkse rapporten en alleen bij op maat gemaakte SEO krijgt u toegang tot ons SEO dashboard. Met het dashboard kunt u de posities van uw zoekwoorden in realtime controleren en de uptime, backlinks en veel meer bekijken.