WELKOM BIJ EXCLUSIEVE SEO VAN NAEVIAS

De meest indrukwekkende en resultaatgerichte SEO campagnes van Nederland

Naevias Digital Marketing & SEO Logo N

ALLEEN VOOR DEGENEN DIE UITSLUITEND HET BESTE VERLANGEN VAN WAT HUN ONDERNEMING TE BIEDEN HEEFT

Exclusieve SEO van Naevias zijn niet zomaar SEO-campagnes.
Gemaakt met de meest innovatieve strategieën, is dit het ultieme hulpmiddel voor exponentiële bedrijfsgroei.

Exclusieve SEO van Naevias is niet voor iedereen. Het is alleen beschikbaar voor een zeer selecte groep aanvragers, om het hoogste niveau van persoonlijke service en resultaten te garanderen.

BELANGRIJK!

Lees alstublieft de belangrijke informatie hieronder

Discovery

EXCLUSIEVE SEO AANVRAGEN

Dit is de start van het aanvraagproces voor onze Exclusieve SEO. Alvorens we een samenwerking aangaan hebben we altijd eerst een vrijblijvend en gratis SEO consult. Hierin kom je onder andere te weten wat de kansen, mogelijkheden en potenties zijn met betrekking tot het groeien van je online vindbaarheid, klantenbestand, omzet en je bedrijf over het algemeen.
Het proces voor het aanvragen van onze Exlusieve SEO hebben we speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat we alleen een samenwerking aangaan met de beste matches tussen aanvragers en Naevias. Dit om onze visie hoog te kunnen houden:

"Alleen Exclusieve SEO campagnes van de hoogste kwaliteit leveren"

HET AANVRAAGPROCES:

Op deze pagina vind je allereerst de belangrijke informatie. Omdat tijd voor ons allemaal erg waardevol is vragen we je vriendelijk om deze informatie goed door te lezen voordat je verder gaat met het aanvraagproces. Dit is belangrijk omdat we er op deze manier voor kunnen zorgen dat aanvragers, en wij, een goede match vormen en we alleen samenwerkingen aangaan waar we het maximale uit kunnen halen.
Als je de belangrijke informatie hebt gelezen en je vindt dat jouw bedrijf in ons profiel past, kun je doorgaan naar de volgende pagina. Daar zal een simpele vragenlijst voor je klaarstaan. We verzoeken je om deze zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe vollediger deze namelijk is ingevuld, hoe meer waarde we je kunnen bieden in je gratis SEO consult. Het zijn eenvoudige vragen en zal niet langer dan 7-10 minuten van je tijd innemen. Door je volledig ingevulde vragenlijst maken we kennis met jou en je onderneming en krijgen we een indruk van wie je bent, wat je verkoopt en wat je wilt bereiken met je onderneming en onze service.
Nadat we je vragenlijst hebben ontvangen gaan we meteen voor je aan de slag. Allereerst kijken we naar je onderneming, je website en wat je verkoopt. We maken, op basis van de resultaten, een lijst met potentiële zoekwoorden. We analyseren vervolgens de top rankende websites voor die zoekwoorden en vergelijken de resultaten met jouw website. Zodra we weten hoe je site ervoor staat in tegenstelling tot je concurrenten en wat er voor nodig is om dat te bereiken, kunnen we aan de slag gaan met het creëren van je persoonlijk video consult.
In deze persoonlijk ontworpen video vertellen we je precies welke mogelijkheden er voor het grijpen liggen, wat er voor nodig is om de top van Google te bereiken voor de meest gezochte zoekwoorden van je branche en hoe je, over het algemeen, jouw bedrijf kunt laten groeien met behulp van de kracht van zoekmachine optimalisatie. We laten precies aan je zien wat er moet gebeuren om in de top van Google te komen en wat het je zal opleveren zodra jouw website daar staat.
Als je na de SEO consult video door wilt gaan en een samenwerking met ons wilt aangaan, is er nog een laatste stap te gaan. We zouden erg graag, vóór de samenwerking, naar ieder bedrijf toegaan om persoonlijk kennis te maken met het team of de persoon achter het bedrijf. Helaas is dit erg ingewikkeld om te realiseren dus hebben we ervoor gekozen om het bij een telefonisch consult te houden. Onderaan je persoonlijke webpagina met de geleverde video zal een agenda te vinden zijn waarin je het telefonisch consult kunt inplannen wanneer het jou uitkomt. We zullen je vragenlijst nog eens kort doornemen en gaan iets dieper in op je motivaties en bieden je aan het einde van het gesprek een kans aan om met ons samen te werken. Dit is uiteraard nog altijd vrijblijvend en je hebt de keuze om te accepteren of weigeren.
Als je het voorstel aanneemt, gefeliciteerd! We gaan een samenwerking met je aan en je hoort officieel bij de Naevias Exclusieve SEO klanten. We gaan meteen voor je aan het werk en een Exclusieve SEO campagne zal speciaal voor jouw bedrijf ontworpen worden waarmee je bedrijf naar het volgend niveau zal worden getild.

EXCLUSIEVE SEO VAN NAEVIAS IS NIET VOOR IEDEREEN

We willen graag elk bedrijf helpen dat onze expertise heeft aangevraagd, maar we selecteren onze klanten zorgvuldig omdat we op elk gewenst moment met een beperkt aantal Exclusieve SEO klanten werken. Dit doen we om de effectiviteit en efficiëntie van onze campagnes te garanderen en te behouden.

"Where focus goes, money flows"

Daarnaast hanteren we strenge vereisten omdat we de authenticiteit, oprechtheid, eerlijkheid of liquiditeit van sommige ondernemingen niet kunnen garanderen.
Niet alleen de bedrijven waar we een samenwerking mee aangaan zullen profiteren van onze services, ook de branches waarin zij zich bevinden zullen profiteren van onze services. We willen er 100% zeker van zijn dat we een eerlijk, rechtvaardig bedrijf aan de top zetten dat met oprechte bedoelingen hun producten of services wil aanbieden aan de wereld. Daarom zullen we, op zeer uitzonderlijke gevallen na, nooit een samenwerking aangaan met bedrijven waarbij een van de volgende punten van toepassing is:

Volwassen themamateriaal of pornografie
Verdovende middelen zoals drugs of alcohol
Verslavingsgevoelige praktijken zoals gokken
Bank, verzekeringen of ICO's
Multi-level marketing of oplichtingspraktijken

Ready to get started?

EXCLUSIEVE SEO AANVAGEN!