THIS IS THE START OF TAKING YOUR BUSINESS TO THE NEXT LEVEL

Naevias Digital Marketing

BELANGRIJK!!

Lees alstublieft de belangrijke
informatie hieronder.

Discovery

SEO Consult aanvragen

Dit is de start van het proces voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvend SEO consult waarin u te weten zult komen wat de kansen, mogelijkheden en potenties zijn met betrekking tot het groeien van uw online vindbaarheid, klantenbestand, omzet en uw bedrijf over het algemeen.
Het proces voor het aanvragen van een SEO consult hebben we speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat er alleen een samenwerking tot stand wordt gebracht met de beste matches tussen aanvragers en Naevias. Hier hebben we voor gekozen zodat we onze visie kunnen hooghouden:
“Alleen marketing en SEO services van de hoogste kwaliteit leveren”

Het aanvraagproces voor een samenwerking ziet er als volgt uit:

Op deze pagina vind u allereerst de belangrijke informatie. Omdat tijd voor ons allemaal erg waardevol is vragen we u vriendelijk om deze informatie goed door te nemen voordat u doorgaat met de aanvraag. Dit is belangrijk omdat we er op deze manier voor kunnen zorgen dat aanvragers, en wij, geen tijd verdoen aan acties die geen resultaten op zullen leveren.
Als u de belangrijke informatie heeft gelezen en doorgaat naar de volgende pagina, staat daar een korte vragenlijst voor u klaar. We verzoeken u vriendelijk om deze zo volledig mogelijk in te vullen. hoe vollediger de vragenlijst is ingevuld, hoe meer waarde we u kunnen bieden in uw gratis SEO consult. Het zijn erg eenvoudige vragen en zal niet langer dan 7-10 minuten van uw tijd innemen. Door uw volledig ingevulde vragenlijst maken we kennis met u en uw onderneming en krijgen we een indruk van wie u bent, wat u verkoopt en wat u wil bereiken met uw onderneming.
Nadat we uw vragenlijst hebben ontvangen gaan we meteen voor u aan de slag. Allereerst kijken we naar uw onderneming, uw website en wat u verkoopt. We maken, op basis van de resultaten, een lijst met potentiële zoekwoorden. We analyseren vervolgens de top rankende websites voor die zoekwoorden en vergelijken de resultaten met uw website. Zodra we weten hoe uw site ervoor staat in tegenstelling tot uw concurrenten en wat er voor nodig is om dat te bereiken, kunnen we aan de slag gaan met het creëren van uw persoonlijke video.
In deze hoogst persoonlijke video vertellen we u welke mogelijkheden er voor het grijpen liggen, wat er voor nodig is om de top van Google te bereiken voor de meest gezochte zoekwoorden van uw branche en hoe u, over het algemeen, uw bedrijf kunt laten groeien met behulp van de kracht van zoekmachine optimalisatie. We laten precies aan u zien wat er moet gebeuren om in de top van Google te komen en wat het zal opleveren zodra uw website daar staat.
Als u na de SEO consult video door wilt gaan en een samenwerking met ons wilt aangaan, is er nog een laatste stap te gaan. We zouden erg graag vóór elke samenwerking naar het bedrijf toegaan om persoonlijk kennis te maken met het team of de persoon achter dat bedrijf. Helaas is dit erg ingewikkeld om in werkelijkheid uit te voeren dus we hebben ervoor gekozen om het bij en telefonisch consult te houden. Onderaan de pagina met de geleverde video zal een agenda te vinden zijn waarin u het consult kunt inplannen wanneer het u uitkomt. Daarin zullen we uw vragenlijst nog een kort doornemen en gaan we iets dieper in op uw motivaties en bieden we u aan het einde van het gesprek een kans aan om met ons samen te werken. Deze is uiteraard vrijblijvend en u heeft de keuze om te accepteren of weigeren. Als u het voorstel aanneemt, gefeliciteerd! We gaan een samenwerking met u aan.

Een samenwerking is niet voor iedereen

We willen graag elk bedrijf helpen dat onze expertise heeft aangevraagd, maar we selecteren zorgvuldig onze klanten met wie we werken en hanteren vereisten omdat we de authenticiteit, oprechtheid of liquiditeit van sommige bedrijven niet kunnen garanderen.
Niet alleen de bedrijven waar we een samenwerking mee aangaan zullen profiteren van onze services, ook de branche waarin ze bevinden zal profiteren van onze services. We willen er 100% zeker van zijn dat we een eerlijk, rechtvaardig bedrijf aan de top zetten dat met oprechte bedoelingen hun producten of services wil aanbieden aan de wereld. Daarom zullen wij, op zeer uitzonderlijke gevallen na, nooit een samenwerking aangaan met bedrijven waarbij een van de volgende punten van toepassing is:

Volwassen themamateriaal of pornografie
Verdovende middelen zoals drugs of alcohol
Verslavingsgevoelige praktijken zoals gokken
Bank, verzekeringen of ICO's
Multi-level marketing of oplichtingspraktijken