Resultaatgerichte zoekmachine optimalisatie pakketten

Meest gekozen
SEO Budget
Originele prijs: €1.699,-
999,-
Get started in no time!
Schema Markup Pakket
Mobiel vriendelijk website design
Website Indeling & Architectuur optimalisatie
BEKIJK PAKKET

+

+

SEO Ultimate
Originele prijs: €4.499,-
3.899,-
If you only want the best
Concurrentie Analyse
Zoekwoorden Onderzoek (max. 50 pag.)
XML Sitemap Setup
Fix/Setup SSL certificaat
google property setup
Database optimalisatie
Afbeeldingen optimalisatie
On-Page Optimalisatie
Premium Pagespeed Optimalisatie
Premium Schema Markup Pakket
Mobiel vriendelijk Website design
BEKIJK PAKKET

+

Linkbuilding Ultimate
Originele prijs: €4.499,-
3.899,-
If you only want the best
Social Fortress (Premium)
Link acquisitie (Premium)
Business Citations (Premium)
Link Outreach (Premium)
Sociale Signalen (Premium)
Premium Geavanceerde Linkbuilding
Premium bedrijfsvideo
8 blog artikelen
Premium Guest Posting
BEKIJK PAKKET

We bieden drie complete SEO pakketten van verschillende niveaus aan, voor eenmalige vaste maar voordelige prijzen. Elk pakket bevat SEO en linkbuilding werkzaamheden welke speciaal zijn ontworpen om jouw positie in de organische zoekresultaten van Google te verhogen en meer potentiele klanten te bereiken.

Onze SEO pakketten stijgen ver boven de basisprincipes van on-page optimalisatie of linkbuilding uit en bevatten zorgvuldig samengestelde werkzaamheden die er voor zullen zorgen dat je ongekende resultaten zult zien! Met een toegewijde SEO specialist, die je op de hoogte houdt van alle vooruitgangen, weet je continu wanneer er succes is geboekt.

Bekijk onze verschillende SEO pakketten om er een te vinden die het beste past bij je budget en vereisten past of vraag gratis advies van een van onze SEO-expert die voor je zal onderzoeken welk SEO pakket het beste bij jouw unieke situatie past.

Naevias SEO Pakket Kiezer

Laat Naevias je helpen de juiste keuze te maken voor je bedrijf.

Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je een lijst met vragen die het meest door onze klanten worden gesteld.

Wat is on-page SEO?

On-page SEO verwijst naar tactieken die op individuele pagina’s van een website worden gebruikt om dezw te helpen bij een hogere ranking in zoekmachines. On-page SEO omvat zowel de content op de pagina als de HTML-code van een pagina (beeldoptimalisatie, trefwoordoptimalisatie, Schema-opmaak en meer), maar geen externe koppelingen en andere externe signalen.

Wat is zoekwoordonderzoek?

Een erg goeie vraag! Zoekwoordonderzoek is een manier om te bepalen welke zoekopdrachten mensen invoeren in zoekmachines, zodat u pagina’s kunt publiceren die als resultaten voor die zoekopdrachten worden weergegeven. Het helpt u bij het bepalen van de zoekwoorden waarvoor u de huidige en toekomstige pagina’s van uw website zou willen laten ranken. Bijvoorbeeld: als u personeelsplanning software verkoopt met uw nieuwe kleine onderneming, maar u ontdekt dat “personeelsplanningstool” een hoger zoekvolume en minder concurrentie heeft dan “werknemersplanning software”, wilt u misschien de tekst op uw website wijzigen om daarop te focussen.

Helpt bloggen met SEO?

Jazeker helpt dit bij uw SEO! Met nieuwe content dat u creëert, komen er nieuwe mogelijkheden om te ranken voor een nieuw zoekwoord dat relevant is voor uw bedrijf. Hoe meer blogs van hoge kwaliteit u maakt, hoe breder het vangnet dat u gebruikt voor de organische zoekresultaten van uw branche.

Wat is HTTPS en heeft dit invloed op SEO?

Jazeker! Als u nog niet bekend bent met HTTPS, is het in essentie een veiligere vorm van HTTP. Kijk eens omhoog naar de URL van deze pagina. Ziet u de “https” aan het begin en het woord “veilig” links ervan? Google kijkt erg positief naar pagina’s als deze. Niet alleen indexeert Google eerst HTTPS-pagina’s, maar heeft HTTPS ook toegevoegd als een ranking-signaal. HTTPS is ook sneller dan HTTP, wat het aantal kliks op de pagina kan beïnvloeden. Dus ja, overstappen op HTTPS zou een positieve invloed moeten hebben op uw rankings!

Wat zijn backlinks?

Denk er eens op deze manier over na: het internet bestaat uit twee dingen: inhoud en links tussen inhoud. Toen zoekmachines voor het eerst begonnen met het indexeren van webpagina’s, hadden ze een manier nodig om te bepalen welke pagina’s het meest relevant waren voor bepaalde zoekopdrachten. De kwaliteit en het aantal backlinks dat naar een pagina verwijzen, werd meteen een factor bij het bepalen van de “score” van die pagina. Backlinks vertegenwoordigen namelijk een vertrouwensstem van de ene site naar de andere. Hoe meer hoge kwaliteit backlinks uw pagina krijgt, des te waardevoller het is in de ogen van zoekmachines, en hoe waarschijnlijker het is om een hoge ranking te behalen.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een SEO-strategie waarmee links worden gecreëerd en verzameld om de link equity van een pagina te vergroten om daarmee zijn ranking te verhogen; wat resulteert in meer bezoekers naar de website. Zowel de interne als de externe linkbuilding kan helpen pagina-autoriteit te stimuleren, maar de ene is beslist moeilijker dan de andere!

Interne versus externe links: wat is het verschil?

Interne links zijn links die afkomstig zijn van hetzelfde domein, dus van de ene pagina naar de andere. Externe links zijn links die niet afkomstig zijn van hetzelfde domein.

Volgen jullie de richtlijnen voor webmasters van Google?

Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van Google’s en andere zoekmachines hun terms of service en richtlijnen. De reden is dat we niet vertrouwen op zogenaamde black-hat SEO strategieën (SEO technieken die tegen te terms of service van zoekmachines ingaan) en deze nooit vertrouwd hebben.

waarom zou ik een seo consult van naevias aanvragen?

We willen u tijdens elke stap van ons proces van waarde voorzien, van het eerste gesprek tot de laatst gemaakte link. U krijgt een aanzienlijke hoeveelheid kennis met betrekking tot uw huidige SEO-posities en hoe Naevias u kan helpen de overwinning te behalen in de strijd om de eerste plaatsen in zoekmachines.

Wat voor resultaten verwacht u, en binnen welk tijdsbestek?

SEO is een tijdrovend en langzaam proces want voor sommige zoektermen wel maanden kan duren voordat u het behaalde resultaat heeft bereikt. Resultaten variëren enorm tussen verschillende bedrijven dus wij kunnen u, zonder vooronderzoek, niet zeggen welke resultaten wij voor u kunnen verwachten. Wat wij wel doen is het volgende: Nadat u ons discovery formulier heeft ingevuld en wij ons onderzoek aan u presenteren laten wij u zien welke resultaten wij specifiek voor u kunnen behalen en voor welke prijs wij dit kunnen doen. Daarnaast laten wij u zien hoelang wij verwachten dat het duurt voordat u uw SEO kosten heeft terugverdiend (uw ROI) en wat onze SEO betekend voor uw bedrijf op de lange termijn.

Ben jij klaar voor de eerste pagina van Google?

Kom achter de grootste kansen om je zoekresultaten te verbeteren en je omzet te verhogen met een gratis SEO consult

GRATIS SEO CONSULT AANVRAGENHOE STAAT MIJN WEBSITE SEO ER NU VOOR