Veelvoorkomende SEO Fouten Die Je Moet Vermijden

dalende grafiek door veelvoorkomende fouten in SEO

Veelvoorkomende SEO Fouten Die Je Moet Vermijden

Bloggers en content marketers vragen zich vaak af waarom ze niet in staat zijn om een hogere positie in Google en andere zoekmachines te bereiken ondanks uitstekende content op hun websites.
Dit kan te wijten zijn aan het missen van enkele van de meest basale dingen van je website en SEO.

Het snel evoluerende digitale marketinglandschap dwong de bloggers en content marketers ertoe zich te houden aan het continu veranderende algoritme. Dit heeft ertoe geleid dat de marketers niet voldeden aan de fundamentele basis van SEO die in feite hetzelfde blijft, ongeacht de mate waarin de structuur verandert. Hier zijn drie veelvoorkomende SEO fouten die je zou kunnen maken in de praktijk.

SEO fout #1:

Uw zoekwoord structuur is niet geoptimaliseerd

Als je zoekwoorden niet op de juiste manier in de inhoud zijn geoptimaliseerd, loopt je content marketing campagne mogelijk achter op efficiëntie. Het is belangrijk dat de inhoud van je website is gekoppeld aan de onderwerpen en zoekwoorden die je bedrijfsdoelstellingen weerspiegelen.

Zoekwoorden dienen als een brug tussen je inhoud en het publiek. Als je ze niet adequaat gebruikt en in je inhoud plaatst, kun je minder bezoekers verwachten die naar je site worden doorgestuurd door zoekmachines. Dit gebeurt simpelweg omdat de zoekalgoritmes niet begrijpen welke bezoekers je wilt ontvangen door slecht gebruik te maken van zoekwoorden. Wanneer de inhoud daarentegen wel is geoptimaliseerd met zoekwoorden, helpt dit je webpagina’s beter te ranken in de zoekresultaten.

SEO fout #2:

Gebrek aan consistentie in interne links

Internal linking is het aspect wat relatief weinig aandacht krijgt van content marketers en SEO-experts bij het ontwikkelen en organiseren van content

Veelvoorkomende SEO-fouten - interne links

voor hun websites. Je moet zorgen voor voldoende interne links voor een effectieve zoekmachine marketing campagne.

Het is noodzakelijk om duidelijke paden voor de gebruiker vast te stellen om door je website te navigeren en diep gelinkte webpagina’s te openen. Interne links dienen voor het definiëren van de architectuur van uw site en bepalen de pagina’s die het belangrijkst zijn voor de zoekresultaten.

In een blogpost is het belangrijk dat je tenminste drie tot vijf interne links hebt om toegang te bieden tot diepe webpagina’s. Hoe hogere de laadsnelheid van je website is, hoe beter en sneller de zoek crawlers je pagina’s gaat indexeren en hoe beter de zichtbaarheid ervan in de zoekresultaten zal zijn.

SEO fout #3:

Afbeeldingen en video’s zijn niet geoptimaliseerd

De meeste content marketers en bloggers ondermijnen het belang van afbeelding- en video-optimalisatie. Het is een van de meest voorkomende fouten bij zoekmachine marketing die de prestaties van SEO beïnvloedt.

Je zult waakzaam moeten zijn over de grootte, het formaat en de beschrijving van de afbeelding of video die je opneemt in je blog. Al je afbeeldingen moeten op de juiste manier worden geformatteerd. Je kunt je focussen op het zoeken naar trefwoorden door juiste ALT-tekst in de afbeelding te optimaliseren. Dit zal je zoekmachine ranking helpen vergroten.

Lees meer over SEO en hoe je je zoekmachine marketing kunt verbeteren door onze website te bezoeken: https://naevias.com/ We kunnen je helpen bij het bedenken van de best mogelijke SEO-campagne voor je bedrijf die een positieve invloed zal hebben op de online zichtbaarheid van je website en je een hogere rang in Google zal geven.

Naevias Digital Marketing & SEO

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bent jij klaar voor de eerste pagina van Google?

Kom achter de grootste kansen om je zoekresultaten te verbeteren en je omzet te verhogen met een gratis SEO consult

GRATIS SEO CONSULT AANVRAGENHOE STAAT MIJN WEBSITE SEO ER NU VOOR

over ons

Naevias is een toonaangevend en vertrouwd internet marketing en SEO bedrijf dat klanten helpt meer zakelijk succes te behalen.

Amsterdam

Keizersgracht 555, 1017 DR Amsterdam, Netherlands

020-215-9366
amsterdam@naevias.com

Rotterdam

 Zomerhofstraat 71, 3032 CK Rotterdam

010-850-7686
rotterdam@naevias.com

Den Haag

 Louis Couperusplein 2, 2514 HP Den Haag

070-217-0976
denhaag@naevias.com

Eindhoven

 Lichttoren 32, 5611 BJ Eindhoven

040-711-7366
eindhoven@naevias.com

Utrecht

 Jansdam 2a, 3512 HB Utrecht

 010-850-7686
utrecht@naevias.com