Vijf SEO Trends In 2019

kleurrijk diagram op kladblad met seo trends

Vijf SEO Trends In 2019

Als je geen SEO-strategieën hebt geïmplementeerd in je online marketingplan, loop je een cruciaal aspect mis bij het verbeteren van je positie in de zoekresultaten van Google. Zoekmachine optimalisatie is eenvoudigweg de meest effectieve manier om online resultaten te creëren voor je bedrijf.

Met de continue ontwikkeling van technologie, evolueert SEO ook voortdurend. Er zijn bepaalde SEO trends in 2019 die zich door zullen zetten en welke je kunnen helpen om een hogere plaats in de zoekresultaten van zoekmachines te bereiken en je concurrentievoordeel te vergroten. De post van vandaag is volledig gewijd aan vijf belangrijke SEO trends welke een grote rol zullen spelen in 2019.

1.    Toename Van Visuele Content

Uitgevoerde enquêtes onder professionals hebben een geleidelijke neiging naar meer visuele content aangetoond. De verbetering van de efficiëntie van het internet en verbetering van sociale mediaplatformen hebben de vraag naar meer visuele content mogelijk gemaakt.

2018 heeft veranderingen gezien in de manier waarop Google en andere zoekmachines hun standpunt ten aanzien van visuele content hebben gewijzigd. Deze verbetering opent nieuwe kansen voor zoekmachine optimalisatie en bedrijfseigenaren in 2019, welke kunnen profiteren van het optimaliseren van hun video’s en afbeeldingen om hun online zichtbaarheid te verbeteren.

2.    De Opkomst Van Gesproken Zoekopdrachten

In 2018 hebben slimme speakers een enorme groei laten zien. Met bedrijven zoals Google en Amazon, welke achter deze trend staan, zal het concept de komende jaren alleen maar aan populariteit winnen. Speakers zoals Google Home en Amazon Echo worden met de stem geactiveerd en als reactie worden gesproken zoekresultaten gegenereerd.

Met de uitbreiding van het gebruik van gesproken zoekopdrachten, zal in 2019 de manier veranderen waarop content wordt aangemaakt. Het zal een meer gemoedelijke toon moeten dragen die in staat zal zijn om de vragen onmiddellijk te beantwoorden. Dit zal de SEO-strategie veranderen en er zal meer aandacht worden besteed aan het creëren van content op basis van de intentie van de zoeker. Hierdoor wordt het gebruik van specifieke focus zoekwoorden sterk beperkt.

3.    Link Betrokkenheid

Om meetbare resultaten te behalen bij het organische online zoeken, blijft betrokkenheid een kolossale rol spelen in het behalen van succes in SEO. De veranderende digitale sfeer in 2019 vereist het creëren van gebruiker gestuurde inhoud, zoals rich snippets, die in staat zijn om relevante vragen te beantwoorden en nuttige informatie te bieden. Dit vereist meer nadruk op het onderhouden van relevante links om het belang van je website aan Google en andere zoekmachines door te geven.

4.    Onderzoek De Intentie Van De Zoeker

2019 heeft een noodzakelijk onderwerp in SEO in overweging genomen – de intentie of bedoeling van de zoeker. Google concentreert zich nu op het matchen van zoekresultaten met de intentie van de zoeker. Dit zal SEO beïnvloeden in het komende jaar. Het belang van zoekwoorden wordt geleidelijk aan steeds beperkter. Met integraties zoals slimme speakerverkoop, moet er worden gewerkt aan het ontwikkelen van inhoud die de mogelijkheid biedt om de prioriteit van de gebruiker te begrijpen.

5.    Pagina Relevantie

Google streeft er voortdurend naar om de ervaring voor zijn gebruiker elke dag beter te maken. Hoewel het initiatief  is om het zoeken veiliger te maken, legt het ook de nadruk op het alleen genereren van zeer relevante zoekresultaten. Dit betekent dat een SEO-expert meer moet werken aan het vergroten van de pagina-relevantie om een hogere rang in Google te bereiken.

De zoekmachine-gigant richt zich op factoren zoals hoe uitgebreid de website is en hoe goed de contentstroom is. Voor deze wijziging zullen veel organisaties opnieuw moeten werken aan hun websites en hun inhoud meer gebruikersgericht en relevant maken voor de intentie van de zoeker.

Ben je op zoek naar een SEO bureau nederland? Je kunt ons bereiken via 085 105 4176 of neem een kijkje op onze website https://www.naevias.com/ waar je meer informatie vindt over onze op maat gemaakte SEO strategieën waarin wij de meest effectieve SEO technieken combineren met ongeëvenaarde creativiteit. Onze SEO campagnes zullen je bedrijf helpen online te groeien en tegelijkertijd een voorsprong op je concurrentie te creëren.

Naevias Digital Marketing & SEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bent jij klaar voor de eerste pagina van Google?

Kom achter de grootste kansen om je zoekresultaten te verbeteren en je omzet te verhogen met een gratis SEO consult

GRATIS SEO CONSULT AANVRAGENHOE STAAT MIJN WEBSITE SEO ER NU VOOR

over ons

Naevias is een toonaangevend en vertrouwd internet marketing en SEO bedrijf dat klanten helpt meer zakelijk succes te behalen.

Amsterdam

Keizersgracht 555, 1017 DR Amsterdam, Netherlands

020-215-9366
amsterdam@naevias.com

Rotterdam

 Zomerhofstraat 71, 3032 CK Rotterdam

010-850-7686
rotterdam@naevias.com

Den Haag

 Louis Couperusplein 2, 2514 HP Den Haag

070-217-0976
denhaag@naevias.com

Eindhoven

 Lichttoren 32, 5611 BJ Eindhoven

040-711-7366
eindhoven@naevias.com

Utrecht

 Jansdam 2a, 3512 HB Utrecht

 010-850-7686
utrecht@naevias.com