wij zijn naevias

Jouw vertrouwde bron voor al je marketing en SEO

Met enorme ervaring binnen de sector, zijn we een vertrouwd, toonaangevend en klantgericht internet marketing en SEO bedrijf dat marketing services aanbiedt aan bedrijven en ondernemers in Nederland en ver daarbuiten. We bieden professionele, op maat gemaakte en resultaatgerichte SEO diensten tegen voordelige prijzen en met volledige klantentevredenheid. Onze strategisch ontworpen marketingplannen zijn volledig op maat gemaakt en sluiten zich goed aan op jouw bedrijfsdoelen en ambities.

Daarnaast streven we naar een onvergetelijke service. We zijn namelijk een klantgerichte organisatie met als doel: 100% klanttevredenheid. Ons hele bedrijf is gebouwd rond het leveren van SEO services aan onze klanten en het behalen van succes van het hoogste niveau. We zien je bedrijf dan ook niet als een klantnummer in ons bestand, maar als een verlengstuk van ons eigen bedrijf. Ons doel is dan ook om samen met jou, en elke andere klant, een marketingrelatie te ontwikkelen dat een echt partnerschap is want jouw ambities zijn onze uitdagingen.

0 Jaar

Ervaring

0 +

Gebouwde Links

0 +

Gerankte Zoekwoorden

0 %

Klanttevredenheid

Wij willen de markt leiden door de beste resultaatgerichte SEO services te leveren die onze klanten helpen hun zakelijke doelen te bereiken en te helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.”

Elias Aidoudi Oprichter Naevias

VERHOOGDE OMZET

Met meer bezoekers komen meer klanten, en dat betekent een hogere omzet. Je kunt de winst die je ontvangt enorm vergroten door je website toegankelijker te maken voor de mensen die het meeste naar je product/service verlangen. Als het gaat om pure winstgevendheid, is SEO een cruciaal onderdeel om je bedrijf te laten groeien.

DE KLANT, NIET DE EURO

We vormen SEO campagnes met deze fundamentele kernwaarde en we geloven dat de waarde van klanten meer waard is dan de waarde van geld. Door middel van een gratis SEO consult maken we kennis met jou en je bedrijf en krijgen wij een indruk van wie je bent, wat je verkoopt en wat je wilt bereiken met je onderneming. Met de informatie zullen we een volledige marketing & SEO strategie ontwerpen die geheel op maat is gemaakt voor jou en je bedrijf.

BUDGETVRIENDELIJKER

Je hebt een product dat of dienst die je wilt verkopen aan de wereld, maar ervoor kiezen om een eigen “in-huis” team te hebben dat daaraan is toegewijd kan erg duur worden. Het is logisch om sommige of al je marketingbehoeftes uit te besteden zodat je niet de salarissen van een volledig team hoeft te betalen.

VERGROOT JE KLANTENBESTAND

Op elk willekeurig moment zijn er duizenden mensen op zoek naar een bedrijf als die van jou. Als je een van de eerste bent die klanten in een zoekmachine zien, neemt de kans enorm toe dat ze jouw bedrijf boven een andere uitkiezen. Dit verhoogt je verkopen en laat een betere indruk achter bij je bezoekers.

PROFESSIONEEL EN ZEER BEKWAAM

Ons team draait om het aanbieden van betrouwbare SEO-services. We trekken de beste talenten aan om de reputatie te verbeteren en de waarde van je product of dienst te verhogen. Laat ons je helpen meer verkeer te genereren, meer conversies te verkrijgen en meer verkopen te realiseren met onze bewezen SEO strategieën…

VERBETERDE ONLINE VINDBAARHEID

Niemand kan je website bekijken als ze niet weten waar die is. Zoekmachines kunnen het aantal bezoekers die naar je website gaan, enorm vergroten. We kunnen je een topranking bieden in alle grote zoekmachines om je online vindbaarheid en zichtbaarheid te vergroten.

DATA GEDREVEN METHODES

Je kunt 100% vertrouwen op openbare feiten en cijfers, daarom maakt Naevias uitsluitend gebruik van publiekelijke verkrijgbare cijfers en andere gegevens om onze SEO campagnestrategie te ondersteunen. Bij ons geen raadspelletjes!

GEOBSEDEERD DOOR ROI

De enige manier waarvan wij vinden dat deze betrouwbaar genoeg is om succes te meten is ROI. We meten het bezoekersaantal, conversies en andere meetbare resultaten zodat je precies weet hoeveel toegevoegde waarde wij creëren voor je bedrijf.

PRESENTEER JE BEDRIJF

Consumenten zullen doorgaans eerst online onderzoek doen voordat ze een aankoop uitvoeren. Een sterke organische vindbaarheid geeft je bedrijf de beste mogelijkheid om als eerste gevonden te worden op het moment dat potentiële klanten actief op zoek zijn naar je product of service.

WAAROM ORANISCHE SEO

Als je een goedlopend product of service levert en er een passende prijs voor vraagt, zullen mensen er online naar op zoek zijn. Elke seconde worden er 40.000 zoekopdrachten op Google opgezocht door gebruikers en 84% van die gebruikers slaan de gesponsorde advertenties over en gaan meteen door naar de organische resultaten. Organisch ranken geeft jouw klanten dus de grootste kans om je te vinden!

HET RESULTAAT

Door je ranking in Google te verhogen, vergroot je je vindbaarheid op het internet. Een verhoogde vindbaarheid zorgt ervoor dat meer google-gebruikers je bedrijf kunnen vinden. En meer bezoekers naar je website zijn meer kansen om die bezoekers om te zetten in verkopen. SEO is een lange termijn strategie om je online aanwezigheid te vergroten en je verkoopdoelen te verhogen.

INNOVATIE & PERFECTIE

Naevias werkt dag en nacht hard om voorop te blijven op het gebied van innovatie & perfectie. De innovaties die wij ontwikkelen stromen rechtstreeks door naar de meetbare resultaten van onze klanten. We staan niet voor niets bekend om onze eerlijke SEO campagnes die websites voorzien van topposities in zoekmachines.

CEO BIJ POPULATION ORGANIC

Kara Reagan

Elias en Naevias Digital Marketing & SEO zijn geweldig om mee samen te werken. Ze zijn erg getalenteerd, gepassioneerd en werken hard. Elias klaart de klus enorm goed. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling!

COMPUTER ENGINEERING

Ricardo Kreyhsig

Elias en Naevias Digital Marketing zijn zo’n geweldige hulpbron! Het zijn marketingspecialisten en waren zo behulpzaam voor de groei van ons bedrijf. Heb een geweldige ROI door met deze jongens te werken!

SEO-SPECIALIST BIJ UNICORNFLY

Nancy Keller

SEO heeft alles te maken met resultaten en er is niemand beter dan Elias van Naevias Digital Marketing. Ik heb er alle vertrouwen in dat Elias enorme waarde kan bieden, niet alleen wat betreft rankings, maar ook voor de groei van uw bedrijf.

WEBDESIGNER BIJ WOLFGATE MEDIA

Tim Broggie

Als u op zoek bent naar iemand die eerlijk is en ijverig werkt om resultaten te bieden die de verwachtingen overtreffen, dan moet u vandaag met Elias spreken. Elias en zijn team bij Naevias Digital Marketing kennen SEO! Haal uw website op nummer 1 op Google en verhoog uw winst.

OPRICHTER SEARCH ECLIPSE

Jorge Lafosse

Naevias Digital Marketing is een van de meest professionele bedrijven op het gebied van SEO. Hun kennis van digitale marketing overtreft alle andere bedrijven. Elias en zijn digitale marketingvaardigheden zullen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen als het gaat om relevantie in Google-zoekopdrachten. Uw bedrijf ziet een exponentiële groei. Sterk aanbevolen!

DIRECTEUR BIJ OZLON

Colin Osborne

Elias Aidoudi van Naevias is een gepersonaliseerde en efficiënte zoekmachine-marketeer. Hij ontwerpt een zeer effectieve strategie om ervoor te zorgen dat de klant gelukkig is. Hij biedt een comfortabele en prettige omgeving voor klanten die hun inkomsten willen vergroten. Ik zou Elias aanbevelen aan iedereen die zijn bedrijf een boost wil geven.