zoekmachine-optimalisatie-basics

Wilt u ontdekt worden door uw potentiele klanten?

Maak kennis met onze zoekmachine optimalisatie van het hoogste niveau. Dit is de beste seo service voor ondernemers die online maximaal willen presteren!

Met onze mix van buitengewone en bewezen SEO strategieën kunnen wij u helpen een positie te veroveren in Google, Yahoo, Bing en andere zoekmachines zodat u vindbaar wordt voor uw potentiële klanten. Wij geloven dat elke klant uniek is in zijn behoeften en ambities. Wij, bij Naevias, bieden onze klanten daarom op maat gemaakte SEO campagnes voor hun internet marketing en zoekmachine optimalisatie die aansluiten bij hun zakelijke ambities en budget.

We nemen grondig de tijd om uw onderneming, uw activiteiten, uw doelgroep, uw concurrenten en uw zakelijke doelstellingen te analyseren en te begrijpen. Daarmee ontwerpen we een internet marketingstrategie die uw doelstellingen zal overtreffen en het best mogelijke rendement op uw investering oplevert!

Uw bedrijf optimaliseren voor zoekmachines

Het doorlopend laten groeien van uw bedrijf vereist het regelmatig toevoegen van nieuwe klanten. Vertrouwen op de bestaande klanten en referentiemarketing dragen meestal niet genoeg bij aan de bedrijfsprestaties.

Zoekmachines zoals Google of Bing bieden veel potentiële klanten die klaar zijn om uw diensten of producten te kopen zonder geografische grenzen. Het is dan essentieel dat u uw bedrijf optimaliseert om door zoekmachines te worden gevonden en gepresenteerd. Onze zoekmachine optimalisatie services zullen dit maximaal voor u bereiken.

website optimaliseren voor zoekmachines
Hoger in google door SEO

Blijvende resultaten met Naevias SEO

Bovenaan in de ranking van Google of Bing komen te staan is een ding, maar in de top blijven staan is een compleet ander probleem wat ook anders moet worden aangepakt. Dit kunnen wij voor u doen door uw volledige internet marketing aan onze professionals over te laten.

Bij onze zoekmachine optimalisatie service Nederland halen wij alles uit de kast voor uw onderneming. Met een SEO campagne dat volledig is gepersonaliseerd en aangepast is aan uw budget gaan wij ons volledige arsenaal aan rankingstechnieken, marketingstrategieën en optimalisatietactieken gebruiken om ervoor te zorgen dat uw merk/onderneming zo goed mogelijk vindbaar is op het internet.

onze services

Voor elk bedrijf passende SEO services

Complete SEO pakketten

Help uw bedrijf om een constante stroom van nieuwe klanten en meer inkomsten te creëren met een van onze professioneel ontworpen SEO of linkbuilding pakketten voor een vaste en voordelige prijs die bij u past.

SEO campagne op maat

Heeft u behoefte aan gegarandeerde rankings? Met een maandelijkse campagne strijden we namelijk tot u aan de top staat. Een Naevias SEO expert zal een grondige analyse uitvoeren om er precies achter te komen wat u nodig heeft.

Wat wordt er onder andere voor u gedaan in onze SEO services:

  • uw website bovenaan in de ranking van zoekmachines zetten en houden
  • uw website en content up to date en geoptimaliseerd houden
  • maandelijks wordt er aan uw linkbuilding gewerkt om uw concurrentie voor te blijven
  • conversie en statistieken worden geanalyseerd en geoptimaliseerd
  • iedere maand een uitgebreide samenvatting/verslag van al uw online prestaties

Consulting Services

Naast de zoekmachine optimalisatie service, waarin Naevias alle werkzaamheden voor u uit handen neemt, verlenen wij ook SEO consulting. Een zoekmachine-optimalisatieconsultant (of SEO-consultant) heeft als taak om uw website en de inkomende links ernaartoe te analyseren en te beoordelen om deskundig advies, begeleiding en aanbevelingen te bieden.

Veelal verlenen wij deze consultancy diensten voor bedrijfseigenaren die al een marketingteam bezitten maar alleen niet weten wat ze moeten doen om verder te komen. Bij consulting hebben we uiteraard hetzelfde doel als bij uitvoerende SEO, namelijk: meer natuurlijk zoekmachineverkeer en hogere posities verkrijgen in zoekmachines.

Naevias SEO consulting services wordweb
  • SEO strategie ontwikkeling: voor als u niet weet wat u wilt maar wel weet hoeveel u wilt besteden. We helpen u bij het vinden van uw geschikte strategie voor lange-termijn succes.
  • Zoekwoordenonderzoek en analyse: Dit is misschien wel het meest saaie deel van SEO en het kan voor beginnelingen nogal overweldigend zijn. Wij kunnen het vuile werk voor u doen zodat u lekker kunt focussen op de groei van uw onderneming. Hierin verwerken wij ook onze analyse van uw concurrenten. We doorgronden hun on- en off-page tactieken. Hiermee hebben wij een beeld hoe we de concurrentie kunnen overmeesteren.
  • SEO check: met elke check verzamelen wij diepgaande informatie over de on-site optimalisatie van uw website bepalen gebieden van verbetering. We garanderen u dat u met deze check weer een paar actiepunten heeft om aan te werken. Onderaan deze pagina kunt u doorklikken naar onze online website en SEO Check.
  • Implementatie hulp: heeft u al redelijk duidelijk welke richting u op wilt gaan met uw zoekmachine optimalisatie maar heeft u nog geen idee hoe u dit moet aanpakken zonder dat u rankings verliest? Wij ondersteunen u of uw team door de ontwikkelingsfase en helpen u bij moeilijke technische situaties.

INZICHT IN ONS OPTIMALISATIE PROCES

Een klein kijkje binnen de muren van Naevias zoekmachine optimalisatie proces

SEO Stap 1 zoekwoord analyse

Stap 1. Keyword Analyse

De eerste stap van ons proces bestaat uit het analyseren van de zoekwoorden waarin u geïnteresseerd bent en de zoekwoorden die uw concurrenten targeten. Wij analyseren welke zoekwoorden voor u de meeste bezoekers zullen opbrengen. Vervolgens wordt er met behulp van gespecialiseerde zoekoptimalisatietools verdere zoekwoordopties gegenereerd die het beste bij uw onderneming passen. Alle resultaten worden als laatste samengevoegd in een uitgebreid maar samenvattend verslag. Het uiteindelijke resultaat is een lijst met mogelijke zoekwoorden en een advies van een persoonlijke SEO-expert, die in een zeer persoonlijke videoanalyse uitlegt wat alle informatie voor uw bedrijf betekent en welke zoekwoorden voor u het meest effectief zijn.

Stap 2. Keyword Toewijzing

Met een analyseverslag van de zoekwoorden op zak hebben we nu alle informatie die nodig is om te beslissen welke richting we op gaan. Uw SEO specialist gaat nu namelijk de uitgekozen zoekwoorden toewijzen aan de pagina’s op uw website. Dit deel van de strategie is van cruciaal belang, omdat dit de richting voor de hele campagne zal leiden. Nu we weten waar we elke pagina voor willen laten ranken, kunnen we beginnen met de on-site optimalisatie. On-site SEO is een proces dat bij Naevias wordt versnelt zonder dat daarbij kwaliteit verloren gaat, zodat snelle resultaten kunnen worden gerealiseerd. SEO kost namelijk veel tijd.

SEO stap 2 zoekwoord toewijzing
SEO Stap 3 on-page SEO en code optimalisatie

Stap 3: On-Site SEO & Code Optimalisatie

Code-optimalisatie houdt in dat er eerst voornamelijk zaken worden opgeknapt die gebroken zijn. Dit is een belangrijk onderdeel van het proces omdat we daarna kunnen verzekeren dat er technisch niets fout is met de website. Wij bieden tevens ook website design aan. Als u nog geen website heeft of u wilt uw oude website vernieuwen dan kunnen wij dit uiteraard voor u doen. Hierna optimaliseren we uw paginatitels, Meta-beschrijvingen en Meta-trefwoorden. We zorgen ervoor dat zoekmachines de inhoud van uw website kunnen indexeren, er geen pagina’s worden geblokkeerd, alle links goed worden gevolgd en dat alles op de back-end in topconditie is voor de indexering van zoekmachines. Ten slotte zullen we ervoor zorgen dat de website voldoet aan de kwaliteitsrichtlijnen van Google.

Stap 4. On-Site Content Optimalisatie

Content SEO ook wel content optimalisatie genoemd, is het proces waarbij er wordt gezorgd dat alle content op de website zo is geschreven en vorm is gegeven, dat het de grootst mogelijke groep bezoekers kan bereiken. Bij het optimaliseren van de content moet ervoor worden gezorgd dat bijbehorende toegewezen trefwoorden aanwezig zijn, Meta- en titellabels correct zijn en relevante links zijn toegevoegd aan de inhoud. Ook moeten de headlines geoptimaliseerd zijn voor een verhoogde “click through rate” en afbeeldingen moeten aanwezig zijn voor meer gebruikersbetrokkenheid.

SEO Stap 4 On Site Content Optimalisatie
SEO Stap 5 On-Site Internal Linking Optimalisatie

Stap 5: On-Site Internal Linking optimalisatie

Ons internal linking proces bestaat voornamelijk uit het controleren of elke koppeling verwijst naar een pagina met het juiste trefwoord in de anchor tekst. Wij maken daarnaast gebruik van expert-strategieën die wij in deze fase implementeren, die we alleen aan klanten bekendmaken. Hierdoor kunnen we snel en effectief de website architectuur optimaliseren zodat zoekmachinebots ze veel makkelijker kunnen crawlen.

Stap 6: Advanced SEO & Linkbuilding

In deze fase van het optimalisatieproces gaan we de voorgaande stappen nog eens langs voor een laatste beoordeling en controleren we de technische structuur van uw site. Nadat alles is beoordeeld gaan we verder met het ontwikkelen van nieuwe vormen van zoekverkeer. Daarnaast bevindt zich in deze fase de start van de belangrijke linkbuilding processen.

Tijdens het linkbuilding proces wordt gebruik gemaakt van social media marketing om meer externe links te bouwen en de autoriteit van uw online zichtbaarheid te verhogen. Ook bloggen is onderdeel van deze tactiek en wij zorgen ervoor dat al uw online-items uitstekend samenwerken voor maximaal vermogen en effectiviteit. Uiteraard wordt u hierover geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de vooruitgang.

SEO Step 6 Advanced SEO Linkbuilding

Bent u klaar voor de eerste pagina van Google?

Kom achter de grootste kansen om uw zoekresultaten te verbeteren en uw omzet te verhogen met een gratis SEO consult

GRATIS SEO CONSULT AANVRAGENHOE STAAT MIJN WEBSITE SEO ER NU VOOR